TOELICHTING

Reactie plaatsen

Reacties

Bianca en Peter
24 dagen geleden

Heerlijke plek, rust, fijne stoelen, mooie douche, koffie, thee en een pilsje in de koelkast, super schoon, ruim en natuurlijk belangrijk; een heerlijk bed. Wat wil je nog meer in een B&B!!

Bella
een maand geleden

Zeer goed verzorgde B&B. Heel vriendelijke gastheer, frisse vernieuwde badkamer, lekker bed en top ontbijt. Heel rustige buurt, lekker donker s’nachts. Je hebt je eigen woonkamertje waarin jezelf thee en koffie kunt maken, dus je voelt je meteen welkom. Een aanrader!

Arie en Marouche
2 maanden geleden

Heel gastvrij ontvangen door René. Fijne plek om te rusten na een avondje Heinoos bij Café de Tol. Prima te belopen. Uitgebreid en top verzorgd ontbijt

Sten en Angele
7 maanden geleden

Prima overnachting gehad. Alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Genoeg ruimte, netjes en schoon. Heerlijk geslapen, een aanrader.

Mignon en Fokke
7 maanden geleden

Heerlijk geslapen in deze mooie B&B, wat een rust en ruimte. We hebben van de prachtige zonsopkomsten gisteravond na een wandeling van 5 uur waren de heerlijke fauteuils een weldaad voor het vermoeide lijf.
PS wat een service om ons weer naar de route van het Pieterpad te rijden

Willy en Jose
9 maanden geleden

Annelies en Rene,
Bedankt voor het fijne verblijf hier, we hebben ervan genoten. Een heerlijk ontbijt. Bedankt voor jullie gastvrijheid

Pieter
10 maanden geleden

Een ontzettend vriendelijke gastheer, fietsen konden in de garage en ook opgeladen worden. Een hele bovenverdieping voor ons zelf, mooi ingericht. Heerlijk ontbijt 's ochtends. Al met al, super verblijf.

Inge en Anja
10 maanden geleden

Wat een super service. Eerst met de auto opgehaald na een dag wandelen, daarna een hartelijk ontvangst in een nieuwe B&B. Lekker geslapen. s' Ochtends heerlijk ontbeten waarbij veel moeite is gedaan om een vegan ontbijt te serveren. Wij hebben genoten!

Jan
een jaar geleden

Heerlijk rustige omgeving. Goed geslapen en een super lekker ontbijt. Mooi plekje

Kirsten
een jaar geleden

Een nieuwe b&b voor Vriendenopdefiets, een prima aanwinst. Alles is aanwezig en leuk ingericht. Super aardige en zorgzame gastheer/vrouw. Na een week b&b's was hier het beste ontbijt